COMANDA PE SITE

Pentru a comanda prin magazinul online trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Se foloseste meniul din partea stanga a paginii. In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul pentru cumparaturi.

Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. In momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi.

Aici va puteti revizui parerile, puteti modifica produsele si cantitatile acestora. In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Finalizeaza Comanda.

Sunteti directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi prin numerar sau OP (inainte) .Daca totul este ok, se apasa butonul Trimite comanda.

Urmatorii pasi sunt simpli. In functie de optiunea dvs privind modalitatea de plata, veti fi directionati catre paginile corespunzatoare.

Comanda telefonica/fax. Numerele de telefon pe care vi le punem la dispozitie sunt: 0739.355.511

Emai: office@tablesipanouri.ro

Ordin de plata/virament bancar (Persoane fizice sau juridice)
In acest caz, se va emite o factura proforma care se va transmite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator. Dupa efectuarea platii, comanda va fi livrata la adresa dvs.

Plata ramburs
In numerar ( maxim 5000 ron), la livrare (clienti persoane juridice sau persoane fizice), catre curierul care efectueaza livrarea.