Tabla magnetica VISUAL si magazinul online www.tablesipanouri.ro sunt proprietatea exclusiva a companiei S.C. C&C OFFICE DISTRIBUTION S.R.L., care are ca obiect principal de activitate vanzarea de produse de birotica si papetarie, produse IT&C si consumabile, rechizite scolare, produse administrative si de protocol. S.C. C&C OFFICE DISTRIBUTION S.R.L. este unicul importator si distribuitor al brandului VISUAL.

Compania noastra se adreseaza atat revanzatorilor, cat si clientilor finali (persoane fizice sau juridice), oferind servicii de calitate. Magazinul online www.tablesipanouri.ro comercializeaza table magnetice VISUAL, table scolare, table magnetice combi, flicharturi si accesorii aferente acestora. In plus, oferim o gama larga de produse de calitate superioara, inclusiv brandurile proprii VISUAL, dar si branduri cunoscute precum OPTIMA, SMIT sau SMART.

O recomandare din partea noastra este tabla magnetica alba VISUAL, care beneficiaza de garantie 10 ani.

Comercializam aproape orice tip de tabla magnetica, panouri de pluta si accesorii pentru aceste sisteme de prezentare, avand in permanenta pe stoc table magnetice albe in orice dimensiune. Printre cele mai vandute table magnetice se numara: Tabla magnetica Visual 120×240, Tabla magnetica Visual 120×180, Tabla magnetica Visual 90×120.

Toate produsele noastre sunt noi si verificate inainte de a fi puse in vanzare, fiind livrate cu accesoriile specificate in oferta si descrierea fiecarui produs. Livrarea se face prin intermediul companiei de curierat rapid, cu plata ramburs, transfer bancar sau ordin de plata. Toate coletele care sunt trimise in alte orase sunt ambalate cu grija.

Pentru intrebari legate de orice produs din gama de table magnetice VISUAL sau orice alt produs de birotica si papetarie, va invitam sa ne contactati telefonic sau prin email. Impreuna, vom gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.